VAKAD - altid i øjenhøjde.

Mange svar på udfordringer, skal findes i feltet mellem teknik, procedurer og mennesker - det handler meget sjældent om kun én af delene. Vælg en konsulentvirksomhed med et 360˚perspektiv.

organisation

Virksomheder & organisationer

VAKAD hjælper sin kunder med udvikling. Nogle gange handler det om “brandslukning”, men oftest handler det om at fjerne de forhindringer, der står i vejen for den ønskede udvikling.
Læs mere
spirende blomst

Iværksætter

Iværksætteri handler om, at skabe / arbejde med noget, der ligger midt mellem det man “brænder for” og det “verden har brug for”.

Mest afgørende er dog ACTION – action gør forskellen på succes og ikke-succes, hvis der altså tages action på de rette opgaver.

Læs mere
Springende mand

Personlig coaching

Et coachingforløb er din mulighed for at prioritere dig selv og give dig tid til refleksion over de udfordringer, du står med.
Læs mere
_DSC5370

Om VAKAD

Carsten Meyer-Zeuthen.

Mit mål er at kombinere mine erfaringer som selvstændig med min faglige indsigt, i en viden, der kan formidles og bruges af andre på en let tilgængelig måde.

Erfaringerne stammer fra 15 års konsulentarbejde med procesoptimering, coachinger, faciliteringer af forandringsprocesser og undervisning.

Den faglige indsigt kommer fra drift af egen konsulentvirksomhed i 14 år, samt en faglig baggrund som elektriker/elinstallatør, produktionsingeniør og mastercoach.

 

Læs mere

Kontakt VAKAD ApS.

Skriv eller ring endelig uforpligtende til mig, hvis du gerne vil høre mere, så ringer jeg dig op hurtigst muligt

VAKAD ApS

Rolf Krakes Vej 13, 8600 Silkeborg

Mobil: 2295 9750

Mail: cmz@vakad.dk

 

Ja tak, kontakt mig venligst.